Vés al contingut

El web JancisRobinson.com valora de manera extraordinària la guia "Vinologue Priorat"

Esteu aquí

dijous, 21 gener, 2016 - 22:30

En aquest apartat es recullen notícies que apareixen en mitjans de comunicació, blogs o webs d'arreu del món i que parlen de la Denominació d'Origen Qualificada Priorat. 

“Totes les regions vinícoles es mereixen una guia d’enoturisme com aquesta”

El web JancisRobinson.com valora de manera extraordinària la guia Vinologue Priorat

Les ressenyes de llibres sobre vins que la Master of Wine britànica Jancis Robinson publica anualment al seu lloc web, aquest any inclouen la 2a edició de la guia Vinologue Priorat. L’autora de la ressenya, Tamlyn Currin, col·laboradora de Robinson, es desfà en elogis pel llibre i el recomana efusivament als amants del vi. “Totes les regions vinícoles es mereixen una guia d’enoturisme d’aquesta alçada, i tots els enoturistes es mereixen una guia de vins tan bona”, sentencia.

La ressenya destaca la profunditat i nivell de detall del llibre, que inclou perfils de 114 elaboradors de la denominació d’origen qualificada Priorat, a més de notes de tast i valoracions de 380 vins, dient: “[l’autor Miquel Hudin] ha aconseguit no sé com farcir les pàgines de tota mena d’informació sense que semblin atapeïdes.” Currin també ressalta el caràcter volgudament pràctic de les guies Vinologue i el protagonisme que donen als vins: “El caràcter pràctic, net i elemental però alhora perspicaç d’aquesta guia és enginyós. No hi ha greix innecessari en aquestes pàgines, ensabonades o informació supèrflua, realment el protagonista absolut és el vi.”  

La ressenya, que és tota excepcionalment positiva, acaba dient que “el que fa aquesta guia única és la extraordinària capacitat de Hudin t’entendre la ment tant de l’elaborador com del viatger i com, amb aquest petit llibre, aconsegueix fer-les parlar entre elles. Més que un autor de guies de viatges és un constructor de ponts, un emissari.”

La col·lecció Vinologue és la iniciativa del periodista de vins i sommelier californià Miquel Hudin, actualment resident a Catalunya i un gran coneixedor dels seus vins. Podeu trobar més informació sobre els llibres o adquirir-los a través del seu lloc web: Vinologue,